Golijanin: Ne bježimo od uloge favorita

Gradina na neugodnom gostovanju

Golijanin: Ne bježimo od uloge favorita

S. Mlaćo

Pobjedom u prošlom kolu A-1 lige FBiH nad KK Promo (78:68) košarkaši Gradine iz Srebrenika ostali su na liderskoj poziciji. 

Gradina je tako potvrdila da je glavni kandidat za prvo mjesto, a već za vikend novu pobjedu će tražiti na gostovanju kod uvijek neugodne Turbine iz Jablanice.

Pred ovaj meč govorio je sjajni playmaker Zlatko Golijanin.

“U subotu nas očekuje teško gostovanje kod uvijek nezgodne ekipe Turbine. Kao i za svaku utakmicu ekipa se priprema maksimalno ozbiljno. Uhvatili smo dobar ritam sa par vezanih pobjeda, tako da puni samopuzdanja putujemo u Jablanicu. Ne bježimo od uloge favorita, ali to moramo pokazati i na terenu", kazao je Golijanin.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Meč u Jablanici igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi