6

Komentari (6)

Hare1946sa
Njima treba napraviti doček kod vječne, trebaju da se osjećaju ponosno, svaki portal treba da piše o njima svaki dan.Nisu ispraćene koliko bi trebalo da budu.
Mad_max
Tako mi je drago sto smo pobjedili, ali mi je jos draže sto su haman sve djevojke učestvovale i dale neki svoj doprinos, ali njih čak 5 dvocifren, nije mala stvar. Svaka čast i Hvala.
King_Kenny
...bravo ovo je vjerovatno najveca pobjeda u historiji timskih sportova BiH,ne sjecam se da smo u nekom sportu pobijedili viceprvake svijeta (izuzmemo li onu humanitarnu i prijateljsku utakmicu protiv Italije u fudbalu)...nadam se da ce selektor malo poraditi na odbrani od suta za 3 poena jer konstantno nam se ponavlja da nam zatrpavaju kos iz otvorenih i nebranjenih trica.
Smuk
Sramota je sto nemate podrsku kakvu trebate. Svqka igracica bi trebala dobiti prikladan bonus,jer sto radite u zadnje vrijeme je u rangu onoga Brazila 2014 samo jos mocnije
Baboisback
Bravooooooo❤❤❤???
NodzeRM
Bravo Zmajice!. Svaka cast! Ponosan sam i ja!.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.