JR Smith: Uvijek su me ismijavali

Svjestan svojih nedostataka

JR Smith: Uvijek su me ismijavali

Edmir Škorić

Košarkaš Cleveland Cavaliersa JR Smith napravio je neviđenu glupost u porazu od Golden Statea.

Podsjećamo da je krajem meča Golden State - Cleveland kod rezultata 107:107 Smith uhvaito ofanzivni skok na 4,7 sekundi do kraja i umjesto da ide po košu, on je trčao u kontra pravcu.

Nije bio ni svjestan da je neriješeno, mada mu je LeBron James dobacivao i govorio da mora ići na koš.

"Mnogo sam razmišljao nakon utakmice i ne mogu da kažem da sam bio siguran u bilo šta. Moguće je da sam rekao LeBronu kako mislim da vodimo, ali nisam siguran", rekao je JR Smith, pa je dodao:

"Uvijek sam bio onaj koga ismijavjau ili onaj koji radi nešto ludo, ali ne obazirem se previše na to. Treba samo da ponovo izađem na teren i da budem ono što jesam. Na kraju mi je drago da se to dogodilo meni, a ne nekom od saigrača, jer ja znam da nosim taj pritisak".

S noći na nedjelje na ponedjeljak na programu je novi okršaj Warriorsa i Cavsa, pa vidjet ćemo hoće li Smith ovaj put biti pamentiji na parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti