Gudurić: Očekuje nas težak posao

Mladi košarkaš Zvezde uoči meča sa Žalgirisom

Gudurić: Očekuje nas težak posao

Nakon dva vezana euroligaška meča u kojima su bili domaćini, košarkaše Crvene zvezde sutra očekuje gostovanje kod Žalgirisa u okviru 16. kola elitnog takmičenja.

Crveno-bijeli su se ove sezone već jednom sastali sa litvanskim timom i to u meču 10. kola odigranom u 'Pioniru', a tom prilikom poraženi su rezultatom 88:79.

"Dugo su zajedno, poznaju se, vrlo su uigrani, precizni i tačni u svojoj igri. Tačno se zna ko šta radi u tom timu. Jasno je da ćemo morati da odigramo dobar meč ako želimo da zabilježimo povoljan rezultat", rekao je Marko Gudurić, košarkaš Crvene zvezde.

Sličnog razmišljanja bio je i njegov saigrač Nemanja Dangubić. 

"Žalgiris nam očigledno ne odgovara, vrlo su kvalitetni kao tim, čvrsti, disciplinovani, očekuje nas težak posao. Vrlo su precizni u svojoj igri, imaju timske igrače i dobrog trenera. Moramo kvalitetno da odigramo, kontrolišemo skok koji nam je zadavao dosta problema u prvom meču, zaustavimo njihove šutere i sve ukupno gledano, mora mnogo toga da se uradi da bismo pobijedili", izjavio je Dangubić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Meč Žalgiris - Zvezda igra se sutra od 19 časova u Žalgiris Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi