Hezonja u sve boljoj formi, hvalio ga i protivnički trener

Hrvat odigrao sjajan meč za Portland

Hezonja u sve boljoj formi, hvalio ga i protivnički trener

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja igra u sve boljoj formi u predsezonskim utakmicama NBA lige. 

Rano jutros po našem vremenu postigao je 18 poena i bio najefikasnii igrač susret Portland - Denver u kojem su njegovi Trail Blazersi izgubili sa 110:104.

Nakon susreta hvalio ga je i trener Nuggetsa Michael Malone: "Hezonja nas je isprašio", kazao je on.

Podsjetimo, Hezonja je Portland pojačao ljetos i izabrao broj 44 koji je u Trail Blazersima svojevremeno nosio njegov sunarodnjak Dražen Petrović. Nakon toga se oglasila i ponosna Draženova majka.

"Drago mi je što je Mario izabrao broj 44 da sve podsjeti na mog Dražena i trag kakav je ostavio u NBA ligi. Ipak je Portland klub koji ga je draftovao i u kojem je odigrao prve NBA utakmice", poručila je ona tada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi