HKK Široki razbio Split na Pecari
Momčad Širokog odigrala je sjajnu partiju na svom parketu i razbila Splićane (foto: HKK Široki)

Odlična partija prvaka Bosne i Hercegovine

HKK Široki razbio Split na Pecari

Košarkaši bh. prvaka HKK Široki večeras su u svojoj dvorani Pecara odigrali odličnu partiju u utakmici 11. kola ABA 2 lige i razbili hrvatskog predstavnika KK Split rezultatom 103:84. 

Od samog starta Širokobriježani su bili ti koji su nametnuli svoj ritam i već u prvoj četvrtini su napravili ogromnu prednost 31:13 što se na kraju ispostavilo prednošću koju Splićani nisu mogli dostići. 

Upali su gosti u igru kakva u potpunosti odgovara našem prvaku. Igru s mnogo trke i igru u kojoj su do izražaja došli sjajna priprema i energija Širokobriježana a na takvu igru Split nema nikakav odgovor. Rezultat svega su 103 koša koje su zabili domaći a među njima je prednjačio upravo bivši košarkaš Splita Goran Filipović koji je čini se igrao s posebnim motivom protiv bivše ekipe i na kraju zabio 29 poena čemu je dodao 6 asisstencija, 3 ukradene lopte te 4 skoka što mu je donijelo valorizaciju 38 i epitet igrača utakmice. Ivan karačić je u najboljoj ovosezonskoj partiji dodao 18 poena za Široki a Mateo Čolak je zabio 15 koševa.

Toni Perković s 19 koševa i Pavle Marčinković sa 17 bili su najbolji kod Splićana.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

HKK Široki: Naletilić 10, Kraljević 3, Filipović 29, Čolak 15, Zubac 8, Bošnjak, Šušak, Karačić 18, Čović, M. Drežnjak 13, D. Drežnjak 7, Damjanović

KK Split: Perković 19, Rebić 2, Kedžo 4, Gabrić 12, Runjić, Marčinković 17, Šarić, Bajo 15, Kovačević, Vrgoč 4, Morris 11, Kalajžić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi