HKK Zrinjski: OKK Čelik najzahtjevniji protivnik do sada
Plemići iza sebe imaju fantastičnih pet pobjeda iz pet utakmica

Plemići sutra traže šestu pobjedu

HKK Zrinjski: OKK Čelik najzahtjevniji protivnik do sada

Košarkaši HKK Zrinjski iza sebe imaju sjajan start u ovogodišnjem košarkaškom prvenstvu. 

Pet pobjeda iz isto toliko utakmica start je iz snova za Nevena Nikolića i njegove momke. Sutra je pred Plemićima novi ispit i opet nimalo lagan protivnik. Zenički OKK Čelik također gura odlično u ovoj sezoni a utakmicu su na press konferenciji najavili Neven Nikolić te košarkaši Ivan Zlomislić i Dragan Džajić.

"Mišljenja sam da nas čeka najzahtjevnija i najteža utakmica do sada" - otvorio je pressicu Nikolić i nastavio:

"Čelik je odlična ekipa, atletski vrlo sposobna. Disciplinirani su u napadu i agresivni u obrani te dobro vođeni od trenera Josipa Pandže. Mislim da će sutra ispred nas biti još jedna neizvjesna utakmica. Čelik do sada nije prekidao trenažni proces i tu su u blagoj prednosti nad nama. Imali su i puno više dana za pripremu ove utakmice jer dok smo mi igrali u nedjelju u Kaknju oni su bili slobodni tako da sutra očekujem jedan spreman Čelik. Međutim mi znamo koji grb nosimo. Šampionski smo klub i to nas obavezuje da od sebe uvijek damo svoj maksimum a tako će sigurno biti i sutra."

Mladi Ivan Zlomislić kazao je slijedeće:

"Kao što je trener rekao, čeka nas jedna fizički vrlo zahtjevna utakmica. Pokušat ćemo ispoštovati dogovor i anulirati njihove ofenzivne skokove. Tko god dolazi u našu dvoranu na Bijelom Brijegu mora znati da nije favorit protiv nas i da mu neće biti nimalo lako" - kazao je Zlomislić a njegov suigrač Dragan Džajić se nadovezao:

"Naš stav glasan je i jasan. Idemo na pobjedu, to je to. Znamo da oni ne dolaze da se unaprijed predaju, no i nas će se nešto pitati u sutrašnjoj utakmici."

Osvrnuo se Nikolić malo i na momčad Čelika te najboljeg košarkaša Milivoja Božovića koji iza sebe ima sjajnu sezonu:

"Božović je svakako najbitniji igrač Čelika. Ima najviše poena u rukama a najbolji je skakač lige kako u ukupnom zbroju tako i u napadačkim. Dosta napada se vrti oko njega i jako je nezgodan za čuvanje. On je 'petica' koja širi reket, šutira izvana, dobro trči i igra sjajno bez lopte te će nam vjerojatno on zadavati najviše problema. No ne bih ja isključio ni ostale igrače Čelika, posebno Ćurevca, Delalića i Dedića. To su sve igrači s velikim iskustvom i fizički su najspremnija ekipa. Odlično su vođeni s klupe i očekujem jako zahtjevnu i jako neizvjesnu utakmicu sutra protiv Zeničana."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski je malo tko vidio na omjeru od 5-0 nakon pet odigranih utakmica?

"Mi smo u ovu sezonu ušli bez ikakvog pritiska. Cilj je bio razvijati mlade igrače i da svakim danom napredujemo i da svaki naš igrač bude svaki dan sve bolji i bolji. Rezultatom se ne opterećujemo, gledamo samo utakmicu koja je ispred nas. Povrede su nas zaobišle, no ne i covid, ali i to je iza nas. Stvarno sjajno treniramo, vjerujem i najbolje u ligi i mislim da je ovaj sadašnji omjer rezultat svega toga." - završio je Nikolić.
Utakmica između Zrinjskog i Čelika igra se sutra u 20h u dvorani na Bijelom Brijegu.

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
1 1
HerL
Je*ena utakmica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi