HKK Zrinjski renovirao 'Đački dom'

U novom ruhu

HKK Zrinjski renovirao 'Đački dom'

U cilju stvaranja što boljih uslova HKK Zrinjski je obnovio dvoranu Đački dom.

Radovi su trajali dva mjeseca i uz pomoć nekoliko firmi renovirana je komplet ununtrašnjost, te je izmijenjen i lakiran parket, a u dvoranu su također ugrađeni klimatizacijski sustav i novi sustav led rasvjete.

Ovim uređen napokon su se stvorili normalni uvjeti za omladinske selekcije HKK Zrinjski, kao i ŽKK Zrinjski 2010 koji će biti korisnici ove dvorane.

Problem sportske infrastrukture, posebice kada je riječ o dvoranskim sportovima u Mostaru, traje dugi niz godina. Sportska sredina koja je dala mnogo istaknutih sportaša u raznim sportovima zaslužila je primjerenije sportske uvjete.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Da je Đački dom u potpunosti zablistao u novom ruhu uvjerit ćete se i kroz fotografije iz naše galerije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi