Kvalifikacije za Olimpisjke igre

Hrvatska teško poražena u Splitu od Brazila

5

Komentari (5)

dinass
Sad ce hercegovci okrenuti plocu i igrati za nas,valjda im je ovo sa pasosima otvorilo oci koliko su pozeljni u Hrvatskoj.Ko ima imalo pameti svjestan je da je potreban samo HDZ za glasove a za ostalo ih ne jebu ni sekunde. Koliko su to dvolicni ljudi najbolje je vidjeti kada na plazi krenu da govore dalmatinskim narecjem a slabo ih ide bogami.
stranputica
Ukić je dao dobar komentar na utakmicu. Ja kad sam pogledao sastav ja mislio 2011-ta godina. To Ukić nije spomenuo. Inače u Ciboni ima par dobrih mladih igrača, a ovdje se forsira islužene igrače. Jednostavno ne ide više tako. Pozdrav!
Zgembic
Nece nesto sreca ove moje skutore u zadnje vrijeme. Ove plenkoviceve sto miruhe na sapun handre sad svi redom; EU u Briselu, nase kosarkasice, Spanci, Brazil i da ne zaboravim nas dragi zlatni ljiljan i veliki gospodin brat katolik Željko Komsic
Zgembic
Eto vidim vas ide cjeli zivot:)))) dao bog da vas tako i dalje ide;)
bk123
Protutnjo Brazil ko uragan kroz Split
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.