I derbi Zrinjskog i Igokee od 19 sati

10. kolo Lige za prvaka

I derbi Zrinjskog i Igokee od 19 sati

S. Mlaćo

U srijedu se igraju susreti 10. kola Lige za prvaka košarkaškog prvenstva BiH. Derbi se igra u Mostaru gdje će Zrinjski od 19 sati ugostiti Igokeu. 

Prvobitno je bilo planirano da se ovaj susret igra u 20 sati, ali je KS BiH donio odluku da se duel pomjeri za 19 sati, a razlog je regularnost utakmičenja, odnosno da se sve utakmice igraju od 19 sati.

"Pozivamo sve navijače da podrže Plemiće u jednoj od važnijih utakmica ove sezone. Pobjedom nad aktualnim prvakom momčad Zrinjskog izborila bi prednost domaćeg terena uoči polufinale serije", istakli su iz HKK Zrinjski.

U prošlom kolu Zrinjski je poražen od Bosne Royal, dok je Igokea poprilično teško na svom parketu savladala Sparse.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi