Igokea nekako doputovala u Francusku
FOTO: ABA liga

Puno problema za bh. tim

Igokea nekako doputovala u Francusku

A. Čaušević

Igokea će u prvom kolu grupne faze Lige prvaka gostovati ekipi Lomogesa, a bh. predstavnika je u Francusku stigao uz dosta problema.

Igosi su jučer na beogradskom aerodromu čekali od pet ujutro do kasno poslijepodne zbog problema sa dokumentacijom potrebnom za ulazak u Francusku.

Višestana neizvjesnost i zakašnjeli polazak su poljuljalji atmosferu u ekipi jer je poremećen prvobitni plan za odigravanje utakmice.

Inače, večerašnji nastup Igokei će biti prvi evropski meč nakon sedam godina i nastupa u Eurokupu u sezoni 2013/2014.

Igokea je na posljednja dva meča ABA lige upisala pobjede u gostima nad Krkom i Splitom pa se može reći da ulazi s dobrom formom u meč s Limogesom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi