Igokea pet od pet

Liga 6, 5. kolo

Igokea pet od pet

Midhat Šljivak

Košarkaši Igokee upisali su i petu pobjedu u prvenstvu Bosne i Hercegovine. Igosi su kao gosti savladali Leotar u Trebinju rezultatom 74:60.

Domaći sastav je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme. Bili su više nego konkurentni, a u jednom trenutku u finišu prvog dijela imali su i šest poena prednosti. 

Na odmor se otišlo neriješenim rezultatom, 35:35, da bi u nastavku tim iz Laktaša zaigrao mnogo bolje.

Koristili su širi roster, pojačana je igra u odbrani i na kraju je Igokea uspjela da dođe do pete pobjede iz pet utakmica.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Danilo Šibalić je predvodio Igokeu sa 29 poena, od čega je ubacio čak devet trojki, dok je kod Leotara Dejan Šakotić ubacio 15 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi