Igokea razbila Promo

Lagana pobjeda Igosa

Igokea razbila Promo

E. Škorić

Košarkaši Igokee očekivano su upisali pobjedu protiv Proma u meču 11. kola košarkaškog prvenstva BiH.

Igokea je nastavila s dobrim partijama, a do 10. pobjede je u Laktašima stigla poprilično lako, kako se moglo i očekivati.

Već u prvoj dionici Igosi su stekli devet poena prednosti (20:11), a na poluvremenu je maltene sve bilo gotovo, pošto je rezultat na semaforu glasio 43:27.

Do kraja utakmice prednost domaćina je otišla i na 25 poena, a gosti su jednostavno bili nemoćni protiv velikog favorita.

Darko Talić je predvodio Igokeu sa 19 poena, Sava Lešić je ubacio 13, a Rashad Vaughn 12 poena. Nijedan gostujući igrač nije bio dvocifren, a najbliži tome bio je Imran Fazlić sa 9 poena.

Igokea - Promo 80:52 (20:11, 23:16, 21:13, 16:12)

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Igokea: Talić 19, Vaughn 12, Ilić 4, Kocić 9, Gagić 5, Lesić 13, Nikolić, Simanić 2, Topolović 6, Kondić 10.

Promo: Sedlarević 3, Ervin Li 7, Mustafica 8, Kasun, Orizu 3, Džihan 5, Alkić 4, Islamović, Hodžić 7, Fazlić 9, Ganić, Karavdić 6.

Top Komentari

United_HZ
Pročitah porno hahahah
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi