Irving: Šta više mogu tražiti, izbavili su me iz Clevelanda

Playmaker Bostona zahvalan svojoj franšizi

Irving: Šta više mogu tražiti, izbavili su me iz Clevelanda

Kyrie Irving je prošle godine trejdovan iz Cleveland Cavaliersa u Boston Celticse. Tako se sjajnom playmakeru ispunila želja da izađe iz sjenke LeBrona Jamesa, a prema posljednjim izjavama se čini da nije zažažio napuštanje Clevelanda.

Tokom danas održane press konferencije Kyrie Irving je objasnio zašto je želio doći u Boston i obavezati se Celticsima na vjernost, ali je odlučio i da se zahvali ovoj franšizi jer ga je dovela iz Clevelanda.

"Zašto Boston? Šta više možete tražiti? Celticsi su odlučilu pružiti mi šansu, također oni su me izbavili iz Clevelanda", poručio je Irving.

Irving je u prošloj sezoni po susretu bilježio 24.4 poena, 5.4 skokova i 3.8 asistencija u dresu Bostona, iako je imao puno problema sa povredama, te je propustio čitav play-off.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi