LeBron završio posao na parketu, pa u svlačionici gledao bivši tim

James ne zaboravlja Cavse

LeBron završio posao na parketu, pa u svlačionici gledao bivši tim

M. Šljivak

LeBron James sinoć je postigao 13 poena za 14 minuta u novom porazu Los Angeles Lakersa u predsezonskom meču protiv Denver Nuggetsa (113:111).

LBJ se tek zagrijava pred start nove sezone u najjačoj ligi svijeta, ali bez obzira što je ovog ljeta obukao dres Lakersa, James ne zaboravlja lako Cleveland Cavalierse.

Nakon što je završio svoje na parketu sjeo je u svlačionicu i na TV-u je gledao utakmicu koju su Cleveland Cavaliersi igrali protiv Boston Celtica.

Ovo je svakako još jedan dokaz da su Cavsi u njegovom srcu i da će uvijek pratiti nastupe ovog tima.

Promo

Top Komentari

epa
brate realno ako ih toliko volis nisi trbao dolaziti LA, bolje igraj tamo gdje ti srce zeli nego ovo sto radis Lakersi su se uzdali u tebe da ih dignes iz pepela toliki novac ti dali, a tebe boli i za Lakerse i tim mogao si ostati na klupi borditi ostale saigrace... bio si mi drag igrac ali sada si stvarno ispao papak, prvu utakmicu nisi putovao sa timom nego helikopterom i to sve javno objavljujes... nije prvenstvena pa da moras gledati uzivo ako ih toliko volis mogao si pogledati snimak utakmice....
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi