JR Smith prekriva spornu tetovažu: Ne dam im novac kojeg moja djeca mogu potrošiti

Prelomio je

JR Smith prekriva spornu tetovažu: Ne dam im novac kojeg moja djeca mogu potrošiti

M. Šljivak

Košarkaš Cleveland Cavaliersa JR Smith odlučio je da prekrije tetovažu koju je nedavno napravio na nozi.

Smith je na listu noge istetovirao riječ "Supreme", te je na taj način reklamirao ovu kompaniju koja proizvodi sportsku odjeću.

NBA je potom brzo reagovala. Naredila je Smithu da prekrije tetovažu i zaprijetila mu je novčanom kaznom.

Na kraju je košarkaš Clevelanda odlučio da je prekrije tetovažu i to iz razloga jer ne želi poklanjati novac NBA ligi. To je jasno rekao.

"Ne dam im novac koji moja djeca mogu trošiti. Tražio sam svoja prava, ali Asocijacija igrača mi je upravo poslala odgovor, i znate šta? Neću im napuniti džepove novcem. Nema šanse", rekao je Smith, te je dodao:

"To je nešto što sam želio uraditi. Mnogo je stvari u ligi o kojoj se treba povesti više brige nego o tetovaži, ali to je njihova liga i mogu raditi šta god žele", istakao je Smith.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi