Isaiah Thomas konačno debitovao za Cavse i pokazao da će biti veliko pojačanje

Postigao 17 poena za 19 minuta

Isaiah Thomas konačno debitovao za Cavse i pokazao da će biti veliko pojačanje

Nekadašnji košarkaš Boston Celticsa Isaiah Thomas sinoć je konačno dočekao svoj debi za Cleveland Cavse.

Thomas je ovog ljeta u velikom trejdu stigao u Cleveland, ali je zbog povrede kuka i procesa oporavka bio onemogućen da ranije upiše svoj prvi nastup za novu ekipu.

Ovaj fantastični playmaker je za Cavse prvi put zaigrao protiv Portlanda u noći sa utorka na srijedu, a odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje za viceprvaka NBA lige.

Isaiah Thomas je u pobjedi protiv Nurkićevog tima (127:110) učestvovao sa 17 poena (6/12 iz igre) i tri asistencije za samo 19 minuta na terenu.

Ovo je Thomasu bila prva utakmica nakon sedam mjeseci i tek se očekuje da pronađe svoj pravi ritam i pomogne LeBronu i ekipi u pohodu na prsten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije