12

Komentari (12)

Claudio Gentille
Neka ova bagra iz Saveza iskoristi te pare i odrade sto su obećali Gordiću,a daj Bože da ih već nisu profakturisali da je isplaćena selektoru. Jedino ih je sad ovo možda zeznulo što je neko javno objavio.
Benjamingst
Recu jedno samo " da sto prije on ozdravi I da prozivi dug zivot sa svojima. Gospidin I ljudina. Bosna i Hercegovina je uz tebe Selektore.
Svojprisebi
gde je onaj paksu bosnazmaj (gustercic) da napise da je dule iz genocidnog naroda
BosnaZmaj
Dule je bio i osto ljudina, kakav genocidas, ti gusteri zive vecinom po RSu, mrze sve oko sebe i pale se na genocid, sta dule ima s tim (Ne)ljudima
Svojprisebi
pa onda prestanite sve srbe nazivati genocidasima i nemojte govoriti da su svi isti kad ste sami sada potvrdili da je dule ljudina a i srbin je. prema tome srbi jesu cinili zlocine po bosni to niko ne ogovara ali da citav narod budu genocidasi e tu si ti zloban gustercicu i stvaras mrznju ovdje. ima srbijanaca koji su bolji od pola bosne ako ne i vise. dule vam je primer
BosnaZmaj
Pa to da su bolji od pola bosne ili 49% od nje moze biti, al to je onda u poredu cetniteta
damir bosnjak
dule nije srbin..nego crnogorac
StopGovoruMrznje
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojni nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnome će vaši komentari biti obrisani.
Svojprisebi
dule je prije svega jugosloven i tako se i dan danas izjasnjava a ruku na srce treba staviti i priznati da potice iz srpskog naroda.
mlacenica1
spicolini
Gospodin čovjek, dokazao bezbroj puta
milivoje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.