Jabari Parker na izlaznim vratima Chicaga, birat će između dva kluba
Zbog teških povreda nekada drugi pik na NBA draftu nije do kraja iskoristio svoj talenat

Žele ga Knciksi i Pelicansi

Jabari Parker na izlaznim vratima Chicaga, birat će između dva kluba

E. Škorić

Jabari Parker nije se snašao u Chicago Bullsima i sada je samo pitanje u kojoj ekipi će nastaviti sezonu.

Kako pišu američki mediji, Parker je na meti New Orleans Pelicansa i New York Knicksa, nakon što je postalo izvjesno da će napustiti Chicago.

Nekada drugi pik na NBA draftu nije se snašao u Bullsima, za koje je potpisao ovog ljeta. Dobio je ugovor na dvije godin vrijedan 40 miliona dolara, no za drugu godinu Chicago može da se predomisli, pa da ne nastavi saradnju.

Upravo to će Bullsi i napraviti, kako ne bi bespotrebno davali 20 miliona, jer Parker nije igrao onako kako su se nadali.

Jedan od najvećih talenata u SAD je zbog višestrukih povreda ostao uskraćen za neku veću karijeru. Probat će u nekom drugom klubu da vrati samopouzdanje i možda pokaže koliko je zaista kvalitetan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi