Jakub Genjac u teškom stanju završio u bolnici

Igračka i trenerska legenda KK Kakanj

Jakub Genjac u teškom stanju završio u bolnici

Bivši trener i igrač košarkaškog kluba Kakanj Jakub Genjac nalazi se u bolnici i prema prvim informacijama u jako je teškom stanju. 

Objavio je to na svojoj službenoj stranici košarkaškog kluba Kakanj, kluba čija je Genjac igračka i trenerska legenda. 

Genjac je trener koji je potpisao promociju Kakanjaca u elitni rang bosanskohercegovačke košarke, a u svojoj dugoj i bogatoj karijeri Genjac je postao i legenda košarkaškog kluba Kvarner iz Rijeke.

"Naš bivši igrač i trener Jakub Genjac se nalazi u bolnici i u teškoj je situaciji. Jakub Genjac je trener koji je uveo KK Kakanj u najviši rang, imao je mnogo utakmica i dugu karijeru, što trenersku, što igračku. Mnoge od njih je i pobjeđivao, Jakube uz tebe smo, pobjedi i ovo kao što si onda kada smo ušli u prvu ligu. Izdrži majstore" - napisali su na oficijelnoh facebook stranici KK Kakanj. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

dinass
Genjac je u teskom stanju skoro mjesec dana i vi se sad sjetili da to objavite.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi