James i sa Lakersima želi napasti prsten

Zvuči pomalo nerealno

James i sa Lakersima želi napasti prsten

S. Grebović

Lebron James je jedan od onih igrača koji će uvijek ostati gladni trofeja, a sudeći prema njegovim najavama Kralj želi i sa Lakersima da dotakne sami vrh.

Lebron James je ovo ljeta odlučio da po drugi put napusti Cleveland Cavalierse i da sa slavnim Los Angeles Lakersima potpiše četverogodišnji ugovor težak 153 miliona američkih dolara.

Nema sumnje da će i sam plasman u Play off na jakom Zapadu biti težak zadatak za Lakerse, ali LeBron vjeruje:

"Uvijek mi je cilj osvojiti šampionat. Moramo da stvaramo šampionske navike svaki dan. Ukoliko uradimo to, ukoliko budemo napredovali iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz mjeseca u mjesec, onda ćemo sebi dati dobru šansu da budemo uspješni. Koliko uspješni? To ne možete znati. Ali ono što znamo je da ćemo ukoliko naporno radimo, posvetimo se jedan drugom i ukoliko budemo spremni da se žrtvujemo jedan za drugog i igramo na pravi način, biti dobar tim", riječi su LeBrona Jamesa.

Ovako izgleda roster LA Lakersa kojeg menadžer Luke Walton ima na raspolaganju:

PG: Lonzo Ball, Rajon Rondo, Joel Berry II
SG: Caldwell Pope, Josh Hart, Isaac Bonga
SF: Brandon Ingram, Lance Stephenson, Sviatoslav Mykhailiuk
PF: LeBron James, Kyle Kuzma, Michael Beasley
C: Javale McGee, Moritz Wagner, Ivica Zubac

Top Komentari

muha
Ako je mogao doci do finala sa onim skartom u Clevelandu zasto ne bi mogao sa ovim Lakersima. Prve godine ce biti tesko a one druge napada titulu.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti