16

Komentari (16)

rauber_bh
Da bi neko nosio državni dres treba da smatra tu državu svojom. Ništa ne vidim loše u ovome osim možda ovo pedala ipak treba biti profesionalan do kraja.
damir83
I lijepa i pametna, bravo selektorice !!
King_Kenny
...dobra je pravo...ima stav,rasna zenka,domina...
krems_krems12
Da ima ista istine u ovome, oglasili bi se roditelji te djece koja su navodno "ugrozena". Kada se u Bosni pocne stvarati neka lijepa prica i pozitivna atmosfera, odmah na scenu stupaju cetnicke, ustaske i petoklonaske paraobavjestajne strukture koje nastoje na svaki nacin potkopavati sve ono pozitivno sto se desava. Selektorica trazi samo ono sto bi svaki normalan selektor reprezentacije trazio i svaka joj cast na tome, na njenom stavu i njenoj dosljednosti. DRZAVA BOSNA!!!
emial766
Mozemo li pomnozit ovu i ubacit u svaku selekciju i sport?? Ima li dobrovoljaca hehe
gospodska77
To da neko dolazi u pionirsku reprezentaciju da dize tri prsta je laz. Ako je to poruka djeci koja nisu Bosnjaci onda je to sramna poruka i kakve to vezre ima sa sportom. Savez treba da postavi kodeks ponasanja igraca i trenera i svih onih koji predstavljaju drzavu. Ako se to nekome ne svidja onda i ne treba da dolazi. Izrazi tipa pedala upravo treba biti upuceni svim trenerima koji se takom izrazavaju. Mislim da ste na krivom putu kada je rijec o izboru trenera. Neko ko svoj autoritet gradi na takvim porukama bogami je na krivom putu
SamoZrinjski
Dobra pičetina !
Nele.
A kakve to veze ima s temom i sportom? Pacenice.
Arnel925
Nije los grudnjak
CeZenicaLik
Bravo.Samo tako.
kenny
Koja kraljica tako je kratko i jasno s ovim teroristima takozvani cetnici/ustase
user1587913103
hake
Bravo za Jasnu! Selektorko, puna podrška, a ovi koji ne poštuju grb BiH i zastavu, marš iz reprezentacije!
Zeleni_zub
Selektorica pionirske reprezentacije ima problem sa igračicama koje ne poštuju zastavu i himnu. Znači, to su djeca koju roditelji uče da mrze državu za koju igraju. To su razvojne reprezentacije gdje učimo buduće reprezentativke i ako se radi o djeci koja ni ne planiraju igrati za BiH, naravno da im treba udariti pedalu i nabiti ih nogom u guzicu. Ta djeca samo zauzimaju mjesto nekom drugom ko bi srcem igrao za BiH kad uđe u seniorsku kategoriju i da imamo mozga uveli bismo zakon koji takvim parazitima zabranjuje da se uopšte bave sportom na teritoriji BiH. Svaka čast selektorici! Igraj sine za Srbiju i Hrvatsku ako ih voliš, a nas pusti da odgajamo vlastiti kadar.
E.Car
zilan66
Vagabundo,ti si bio i ostao brundo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.