Jeste li vidjeli šta se desi kada se grb Chicago Bullsa okrene naopako?

Zanimljivo...

Jeste li vidjeli šta se desi kada se grb Chicago Bullsa okrene naopako?

E. Škorić

NBA ekipa Chicago Buls formiran je 196. godine i ima prepoznatljiv grb, ali tek sada se na društvenim mrežama "saznalo" šta se desi kada se isti okrene naopako.

Slika bijesnog bika postala je legendarna još od vremena slavnog Michaela Jordana koji je Bullsima pomogao da dođu do šest naslova NBA lige.

Neko se dosjetio da se pogira sa grbom Chicaga, a kada se okrene naopako i malo bolje se zagledate, primijetit ćete da se na njoj naazi DJ za miksetom...

Ovu raspravu je pokrenuo jedan od korisnika Twittera, a fotografiju na kojoj je grb Bullsa okrenut naopako podijelili su mnogi korisnici na toj društvenoj mreži.

Promo

Top Komentari

dragonBH
cudi me da niste napisali da lici na Dzeku kako potpisuje za Inter
32 0
zmijuga.loma
vise lici na malog beskucnika pitara
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi