Novi početak za Lonza Balla?
Sigurno je da će ovaj trade podići mnogo bure u tamošnjim košarkaškim krugovima, ako do njega dođe

Zanimljiv trade

Novi početak za Lonza Balla?

E. Dindić

Los Angeles Lakersi i Chicago Bullsi bez dileme spadaju u red najvećih NBA franšiza. Međutim, posljednjih obje ekipe igraju sezone za zaborav.

Doigravanje za ove ekipe postalo je misaona imenica, sada im jedino predstoji da pokušaju napraviti što bolji posao tokom ljeta, kako bi konačno krenuli uzlaznom putanjom.

Ono što se posljednjih dana najviše spominje u tamošnjim medijima je zainteresovanost Chicaga za košarkaša Los Angeles Lakersa Lozna Balla.

U Bullsima ovog košarkaša vide kao odličnu nadopunu za njihov trio Lavine - Porter Jr. - Markkanen, posebno jer se radi o košarkašu koji razigrava svoje saigrače, a i pruža sjajan posao posebno u odbrani.

U Los Angeles bi mogao da ode sedmi pick ovogodišnjeg drafta. Kako će se sve završiti oko ovog posla, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi