Jokić: Hvala Barkleyju, vjerovatno sam dobar ako me on hvali

Da li je centar Nuggetsa kandidat za MVP nagradu?

Jokić: Hvala Barkleyju, vjerovatno sam dobar ako me on hvali

Legendarna "četvorka" Phoenix Sunsa, 76ersa i Rocketsa, Charles Barkley igračku penziju provodi kao TV analitičar.

Sir Charles je tako pohvalno govorio o centru Denver Nuggetsa Nikoli Jokiću i skrenuo pažnju na Srbijanca kao lidera u utrci za MVP nagradu, s obzirom na njegove sjajne partije, ali i sjajne partije njegove ekipe ove sezone.

Ubrzo nakon Barkleyjevih komentara oglasio se i Nikola Jokić, te se zahvalio legnedarnom košarkašu, ali i šaljivo poručio da ne zna šato ga Shaquille O'Neal, Barkleyjev kolega analitičar, ne voli.

"Hvala... Zaista to cijenim. Barkley je ogromna legenda i kada toliko priča o meni, govori toliko lijepih stvari, onda to valjda znači da sam dobar... Ne znam zašto me Shaq ne voli... Šalim se. Volim te Shaq", istakao je Jokić.

Nikola Jokić ove sezone bilježi prosječno 18.1 poena, 10.2 skokova i 7.4 asistencija po utakmici, a njegovi Denver Nuggetsi su trenutno prvoplasirani na Zapadu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi