Jokić Shaqu na srpskom rekao da je lud, legenda tražila pomoć Google Translatea
Foto: screenshot youtube

Sjajne scene nakon utakmice Nuggetsa i Blazersa

Jokić Shaqu na srpskom rekao da je lud, legenda tražila pomoć Google Translatea

Nikola Jokić koji ove sezone igra na MVP razini noćas je odigrao jednu od boljih partija sezone za pobjedu Denvera nad Portlandom 111:106. 

No, kako je Jokić show izvodio na terenu, izvodio ga je i poslije utakmice.

Sjajni centar iz Sombora ubacio je 41 poen i imao po pet skokova i asistencija te potpuno nadigrao i zasjenio u posljednje vrijeme fantastičnog Damiana Lillarda, koji je predvodio Portland s 25 koševa i 13 asistencija.

Srbin je posebno oduševio s dvije akcije. U prvoj je okrenuo Enesa Kantera i lagano poentirao, što je NBA popratio komentarom: "Brz je čak i u usporenoj snimci."

Druga je zakucavanje nakon sjajnog prodora pokraj suparničkih igrača koje je prošao kao da ne postoje na parketu. Potom je nakon utakmice, u davanju izjave Jokić nastavio sa showom, a sve u glavnoj ulozi sa stručnim komentatorom i nekada nezaustavljivim Shaquilleom O'Nealom. Voditeljica Candace Parker je rekla Jokiću da legendi kaže na srpskom jeziku da je lud. Jokiću nije trebalo dva puta ponavljati da to izvede a Shaq je na to sjajno odreagirao.

Izvadio je svoj mobilni telefion i na Google Translateu zatražio srpski prevod rečenice na engleskom "Igraš odlično."  Nakon što je dobio prevod, na telefon je pustio poruku koju na srpskom izgovara Googleov robot.

Jokić se na ovo nasmijao te na srpskom jeziku zahvalio legendarnom Shaqu koji ne krije da je obožavatelj ovog fantastičnog košarkaša iz Sombora. 

Top Komentari

DolinaHeroja
Respekt za Jokića...skroman, mlad i uspješan košarkaš ovdašnjice, za primjer svakom mladom spirtisti sa naših prostora. Svaka čast Nikola!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi