Jokić: Želim biti All Star igrač

Centar Nuggetsa u idućoj sezoni želi otići korak dalje

Jokić: Želim biti All Star igrač

Sjajni centar Denver Nuggetsa Nikola Jokić na redovnom media dayu svog tima američkim novinarima je rekao kako u nadolazećoj sezoni svoju igru želi podići na još višu razinu u odnosu na prošlu i zaigrati na All Star utakmici.

"Osobno, želio bih nastupiti na All Star utakmici. Naravno, prije svega cilj je osvojiti prsten namijenjen NBA prvaku, ali odmah uz to tu je želja za nastupom na All Staru" - rekao je Jokić koji je prošlu sezonu završio s prosjekom 18.5 koševa, 10.7 skokova i 6.1 asistencijom.

Nikola Jokić je propustio nekoliko zadnjih reprezentativnih akcija svoje zemlje i u Srbiji se našao na velikom udaru medija i javnosti, no čini se da ga to nije previše dodirnulo. Poslije svega su se i njegovi budući nastupi za Srbiju našli pod znakom pitanja.

Unatoč tomu, broj fanova ovog sjajnog košarkaša na društvenim mrežama u rapidnom je porastu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi