17

Komentari (17)

user1582456981
Bice Marica u revansu
Nije.bitno
Galicka se osjeti fali
Nije.bitno
Samo sto prockocase pobjedu aman
Alen23
ugradit joj muda i u musku repku
LudyFernandez9
Ova Jones bi bila pojačanje i za mušku reprezentaciju
BogatiDijasporac
Zamisli Juku i Jones, hahahaha DOUBLE J :)))
BogatiDijasporac
Jones - Belgija, kratko i jasno. Zenski LeBron.
BogatiDijasporac
Vec 38 poena, jos 10 minuta. Ode na 50 u p.k., kraljica.
1946
Dobar rezultat za sad ali Jones ce se eventualno umoriti a mi nemamo adekvatnu zamjenu za nju,moramo igrati agresivniju odbranu.
user1597698961
Tog se bojim,pogotovo jer u kosarcu 12poena je nista,to je italija danss slovackoj okrenula u zadnjoj cetvrtini,kamo li poluvrijeme,bojim se da ovu njihovu meseman krene,jer ona im je najjaca,i u europi igra s jones u ekaterinburgu,daleko najjaci zenski tim evrope
King_Kenny
@1946 ...mi odbranu od suta za 3 poena uopste nemamo...ne konam sto se sve nase igracice guraju u reket kad imas Jones u odbrani...stalno ostavljaju Belgijanke na otvorenom sutu za 3,ona jedna nam je 5 trica vec zabila,niko ni da joj zasmeta.
King_Kenny
...ova Jones bi i u nasoj muskoj reprezentaciji bila najbolja...zena je zasluzila da bude dobro placena za ovakvu igru...kakva dominacija.
Alen23
Hmoa
MAŠINERIJA ! KRATKO I JASNO !
user1597698961
Mora se neko ukljuciti jos ,,bojim se da ce messeman u 2.pol cini sto jones u prvom...a imaju jos igracica, kod nas mora jos neko,ocekujem babic ,ne znam wto ne uvodi miseljic,cura u zvezdinu eurokupu 15+poena
user1614276058
Javljam se iz budućnosti-dobro je sve, ne brini
user1597698961
Hahahahah to kraljuu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.