28

Komentari (28)

amko5
Jones za predsjednicu države, više je dala za nju nego svi ovi kreteni na vlasti !!
Salgijica
crni1000
Jones you are the Queen
emanuelmacron
sreca nasa da si nasa
Jes
Posto sam ja lijena stoka cestitam svakome ko intervenise u vezi ovog debila od komentatora kojem je sport stran pojam. Citavo vrijeme sam se ubijedjivao da je to samo pristrasno komentarisanje, covjek naravno navija za svoju repku, ali evo ste mi potvrdili na drugom clanku uz par stvari koje su mi promakle da je ono bio jedan obicni huskacki idiot iz kafane. U pocetku mi je bilo cudno ono pretjerovano kritikovanje nasih umjesto da jednostavno hvali svoje da bi kasnije preraslo u ruganje.
zevs
evo bas malo pratim ovaj meč španija - crna gora kad ovaj hrvatski komentator govori, nadam se da ce francuska da prođe
Tegeltija_NO1
Poslao sam na desetine mailova na [email protected] Nadam se da ce G O V N O huškačko biti kaznjeno
haris1000
Pa sto Baha nisi slušao na SK1
SuhoMeso
Zato Baho kad prenosi Rvate uzivi se ko da BiH igra. Sami smo sebi krivi od toga sto ne postujemo nase i lizemo guzice drugima.
Probisvjet
Lutka nasa mrka.
Ajax11
Nele.
Svaka ti cast i hvala ti za sve.
user1599499530
Ljubim ti opanke...
realno_govoreci
Sramota,Tuzno,Zalosno da nasi javi servisi nisu omogucili prenos ove historijske utakmice kako dolikuje pa d imamo progran posvecen ovom uspjehu.I na kraju za sta placamo rtv taksu
Nele.
Eee zato imas sve izjave Bakira, Dodika i Covica.
enko
Ali zato uredno primaju plate
hz_033
Prenos je bio na SK 1, oni su uzeli prava.
emanuelmacron
nista care i ovdje je isto a placa se 180€ obavezno,drzi se strimova **** tv.
Hare1946sa
Plaćamo porez na posjedovanje tv prijemnika i to postoji u svakoj normalnoj državi, jedina razlika sto u ostalim normalnim i uređenim državama je to uređeno pa svi moraju platiti, pa iz toga dolaze i novci za kupovinu tv prava. A ti Bosnjo nemoj plaćati 6 KM mjesečno i onda se nadaj da ćeš slične dogadjaje pratiti na javnim entitetima. Isto tako plaćaš pausal na struju, vodu, telefon i td.pa se nešto ne želiš. Koliko se plaća rtv pretplata i Novogodišnja viza za budućnost vam je premija.
Hare1946sa
dedizator
Još uvijek postoje ljudi koji se čude nečem nelogičnom u toj zemlji. Ja se čudim tebi
Malmi_Suomi
@Hare1946sa šta KAKIŠ bezveze majke ti?
Šta prozivaš Bošnje? Šta u ovoj državi žive samo Bošnje ( kako ti to ofirno prozivaš i zato ne rise puno). Šta misliš da li u manjem BH entitetu plaćaju rtv taxu ili u Hercegovini ( koji gledaju HTR)??? Zašto takvo pitanje ne postaviš a ne prozivati Bošnje? Btw ne izjašnjavam se kao Bošnjo ako misliš da ti zbog toga pišem ovo.
I ne kaki bezveze
Hare1946sa
Prije svega da napomenem da sam ja bosanac Islamske vjeroispovijesti!!! Druga stvar nauci da iznosis svoje misljenje bez seljakluka. I za kraj da ti odgovorim i ponovim da ono sto javni emiteri prezentuju na tv ekrane nama nikakve veze sa placanjem poreza na posjedovanje TV prijemnika, tako da je manje bitno ko u kojem entitetu sta gleda. BHT kao drzavna televizija dobija 40% od takse, FTV i RTRS kao entitetske po 30%. Hrvati ne uzimaju dio kolaca jer nemaju emiter u BIH. Sama cinjenica da sam i ja bosnjo daje mi za pravo da kritikujem svoje, tudje nisam dirao. Nesto mi se puno cimas ako se izjasnjavas kao nesto drugo ili trece. Svaka moja recenica je pocna iskoristi priliku nauci nesto, besplatno je!!!
7titula
Da malo pojasnim...iz BHRTa oštro osuđuju SK zato što im nisu ustupili prava prijenosa, a nisu ni ponudili mogućnost da ovi to otkupe. Jedini, pravi krivac je SK.
Malmi_Suomi
Ne interesuju me ni emiteri ni ko si ni šta si a SELJAKLUKA kod mene ima na pretek jer imam bukvar + veliki odmor od škole i po matore dane ne da mi se učiti od tebe nikako, tj ne želim. ustvari... kud uđoh u raspravu sa " doktorom nauka" yebo me svak. Seljakluk seljakluk samo to prolaza ima i opleti šatro Hare
BogatiDijasporac
KRALJICA! Srce k'o u lavice.
Tegeltija_NO1
Pero jedi GO VNA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.