Čarolija gospođice Jones među najboljim potezima kvalifikacija
Foto - Screenshot

Jonquel još jednom impresionirala

Čarolija gospođice Jones među najboljim potezima kvalifikacija

M. Šljivak

Jonquel Jones odvela je reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Svjetsko prvenstvo u Australiji.

Protiv Japana JJ je upisala 36 poena i 23 skoka, a protiv Kanade je na svom kontu imala 15 poena, 5 skokova i 5 asistencija i zasluženo je ponijela epitet MVP-ja finala.

'Dama s Bahama' imala je zaista čudesne poteze, a jedan od njih je završio u najboljim potezima kvalifikacionih turnira.

Jones je prevela loptu na protivničku polovinu i zatim je fenomenalno pronašla Anđelu Delić koja je završila akciju naše selekcije.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo za žene:

Jonquel je još jednom pokazala da je bez ikakve dileme jedna od najboljih košarkašica na svijetu i njene partije su zaista čudesne.

Čitav košarkaški svijet joj odaje priznanje i svakako da možemo biti ponosni što ova djevojka nosi dres Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Pajkan
Itekako ponosni srce mi ko komplet Bahami a bogami I BiH
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi