Reporterka nije znala da pored nje stoji NBA zvijezda: Idete li često na utakmice?

Kasno je shvatila grešku

Reporterka nije znala da pored nje stoji NBA zvijezda: Idete li često na utakmice?

Midhat Šljivak

Bizarna scena desila se u Salt Lake Cityju, a u glavnoj ulozi bila je reporterka Hayley Crombleholme.

Ona je na ulicama ovog američkog grada uzimala izjave od navijača Utah Jazza i pred njom se u jednom trenutku našao NBA košarkaš Jordan Clarkson.

Hayley nije prepoznala zvijezdu Jazza i najboljeg šestog igrača lige u prošloj sezoni i postavila mu je pitanja kao svim drugim navijačima.

Nesretni Clarkson morao je spelovati ime i prezime, a dobio je i pitanje da li ide često na utakmice. Clarkson nije želio ništa otkrivati. Rekao je svoje ime i poručio je da često ide na utakmice.

Reporterka je tek kasnije shvatila da je ispred nje stajao košarkaš Utah Jazza.

"Sigurna sam kako sam upravo intervjuisala Jordana Clarksona na ulici, a da nisam shvatila da je to on. Natjerala sam ga da speluje ime i sve. Osjećam se posramljenom", napisala je Crombleholme.

Zvijezda Utah Jazza prošle sezone je ubacivao 18.4 poena po utakmici i proglašen je za najboljeg šestog igrača NBA lige.

Top Komentari

dinass
Ubila.se za sportsport.ba.Ovakvi su i njihovi tkz novinari.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi