21

Komentari (21)

user1583752673
Zavidna sportska karijera svaka cast ali mozda bi se manje trebao petljat u politiku. Drzi se onog u cemu si dobar, kosarke i pomoci siromasnim i nemocnim
kreka
Al jest nas vala i isprovaljivo tamo.Nismo svi krkani ko on.Samo kad cujem sta mu pustaju na zagrijavanju.Al nisu ni ostali bolji.I onaj Doncic isto.Ne mogu bez seljakluka.Mozes plivat u parama ali coban ostaje coban
E.Car
Slušaj ti šta želiš, možda se to meni i Juki ne sviđa ali ne znači da svi moramo slušati i voljeti isto. Poštuj tuđe da bi i tebe poštovali, ko si i da odlučiš šta je IN a šta je seljakluk.
Saimai1316
Ja mislim da si ti netolerantni krkan koji uzima u obzir samo ono sto ti se svidja,sve tudje je smece
roki-rokic
Sreca pa nismo svi krkani kao sto si ti.
user1582456981
Sjelo ruglo na put da se ruga uvjek bilo..
dominquez77
Legendo,ukusi su razliciti. Nemoj tako. Nekome Baja,nekome Kaya :)
Mepa
Svaka cast Nurk! Donirao i pomogao je vise za ovih par godina nego svi politicari, estradne zvijezde a mogu slobodno reci i sportisti zajedno.
Pajver
U ****te moj komšija nosi br 51 !!!!!! šaljem ga u NBA
Zulfikar
Nece to tvoja stara dozvoliti, nebi ona dala tog komsiju za cijelu Ameriku.
Pajver
Bila je sa njim u vezi dok je bila živa
Pajver
bahlje
Sve OK , ali kome on dokazuje da je Bošnjak , umjesto da promoviše da je suživot moguć u BiH on svaki dan baca neke koske iz Amerike kako bi se raja svađala , to ni jedan NBA igrač sa Balkana ne radi ...
SeoRusilac
Takvi su novopečeni dijasporci
Pajver
Manager e vidiš kada ja napišem da je neko Srbin ili Hrvat svi vi na čelu sa tobom automatski me proglašavate nacionalistom mrziteljem behaje uz vaše poznate bosanske psovke. Ali kada neko vaš stalno ističe kako je bošnjak e onda je to za vas u redu ( čast izuzecima ) možda sada vidiš ko je mrzitelj ja ili vi ?
Zeleni_zub
Ne mora znaciti da je mrzitelj iceg, al da je seljak, to je bas vidljivo. Mada, ni to nema nikakve veze, seljo ili ne kosarkaski je majstor i tako ga treba posmatrati.
Dr.Lehrer
Ma seljak i upravu je lik koji je napisao ovo za suzivot i sta promovise Nurkic.. Ja ga sreo jednom na samousluznoj praoni, dzipa nekog plavog vozio ne sjecam se koji je neki američki ogroman. Deree Kemal Malovcic, kad on izlazi... Al kao igracu i uspjeh skidam kapu...
Mepa
Otkad je rijec Bosnjak provokacija? Koga on provocira? Kad ljudi ciji je IQ na nivou hladne komore dobiju testaturu u ruke i slobodu pisanja dobiju produkt TEBE.
Zulfikar
Jeli suzivot to sto nam se uskracuje nacionalna i etnicka pripadnost.
bahlje
Šabane nepismeni prvo pročitaj šta je napisano pa onda komentariši , provokacija i dokazivanje su dva različita pojma !
emial766
Za svaku pohvalu. Samo naprijed i da si ziv i zdrav.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti