Zna se kakvu kaznu će dobit Nurkić jer je navijaču uzeo mobitel i bacio ga na tribinu

Neće biti suspendovan

Zna se kakvu kaznu će dobit Nurkić jer je navijaču uzeo mobitel i bacio ga na tribinu

E. Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić našao se u centru pažnje američke javnosti zbog incidenta na sinoćnjem meču između Indiane i Portlanda.

Nurkić ni sinoć nije nastupio za Portland zbog problema s povredom, ali je bio uz svoj tim i s klupe je posmatrao ovaj meč.

Međutim, mnogi su bili iznenađeni kada je Nurkić odlučio da dođe s drugog kraja terena do suprotne tribine gdje je bio jedan navijač Indiane koji je telefonom snimao Nurkića.

Bh. košarkaš mu je prišao, a zatim mu je uzeo mobitel i bacio ga na tribinu. Potom se unio u lice ovom navijaču, a nakon toga su mu zaštitari rekli da se udalji i krene u svlačionicu što je Nurkić i uradio.

Video Nurkića i ovog navijača Indiane je postao hit na društvenim mrežama, ali nikome nije jasno šta je navijač mogao da uradi da toliko isprovocira bh. košarkaša.

Mnogi smatraju da je sigurno žestoko uvrijedio Nurkića jer je sigurno da bh. košarkaš ne bi tako reagovao da navijač nije rekao nešto što ga je baš pogodilo.

Mediji u Americi pišu da će Nurkić sigurno biti kažnjen, te da je već sada jasno da će to biti samo novčana kazna, a prema prvim informacijama iz američkih medija očekuje se da će iznos biti preko 20.000 dolara.

Nurkić se još uvijek nije oglašavao povodom svega što se dešavalo, a mnogi se nadaju da će bh. košarkaš dati objašnjenje zašto je sve to uradio, te šta je navijač Indiane rekao da ga toliko isprovocira.

Top Komentari

Uranija
Bgm sramota, nema veze čim ga je vrijeđao. Sad plati kabadahio novi iPhone i izvini se dečku, da bar malo obraz spasiš od ovog seljakluka
2 11
Dasler
Trebao ga je mali štocem na foru zveknut, to bi bilo najispravnije
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije