15

Komentari (15)

Navijac123
Uranija
Bgm sramota, nema veze čim ga je vrijeđao. Sad plati kabadahio novi iPhone i izvini se dečku, da bar malo obraz spasiš od ovog seljakluka
kenny
Nije sramota jos mu je trebao samarcinu opaliti. Ovi smradovi uvijek prozivaj igrace na najgori nacin zato sto misle da im niko ne moze nista
AlphaStrong
Samo udri Nurk, znamo da nisi džaba udario...
Dasler
Trebao ga je mali štocem na foru zveknut, to bi bilo najispravnije
thekupus
kukavice poput tebe samo i znaju na foru, hinjski
Dasler
@thekupus Po čemu sam ja kukavica i po čemu je hinjska fora kad ti dođe čovjek koji 30% veći od tebe, stariji duplo i jači fizički (logično), trgne ti telefon iz ruke, baci ga i pri tome ti se unosi u lice?
Vjerovatno si jedna od ovih pizzdi koji se iskaljavaju na mlađima, te zbog toga opravdavaš ovo ponašanje ili..???
K79
pa dobro druže jel stvarno misliš da je to nurkic uradio jer mu je bilo dosadno ?! ovaj mali je očito prije svega neodgojen i definitivno je rekao nešto što nije prikladno za njegove godine, ovo mu je bila mala lekcija za ubuduće da zna da ne može baš svakome govoriti sve i svašta jednostavno je nekulturno prije svega poz
Dasler
@K79 Siguran sam da mu je dječak dobacio nešto, pa hajde recimo i da je opsovao. Je li smatraš da je opravdano s tim Nurkićevo bahato bacanje telefona? Je li to primjer drugoj djeci čiji je možda idol Jusuf da se vode time ili da li misliš da bi on prišao jačem od sebe da mu baci telefon ovako? Iskreno ne volim nasilje nikakvo, samoodbranu podržavam, ali ovo je mogao iskulirati, mali bi se postidio sigurno, ovako će se on stiditi.
Opet to je moje mišljenje, ne mora niko dijeliti isto..
thekupus
prije svega, ovo nije dijete, nego odrasli čovjek u americi pivo možeš biti tek sa 21 godinu, tako da je on možda 3 ili 4 godine mlađi od nurkića Udarati na foru znaju samo hinje. Ako nisi spreman pošteno se potući, nemoj vrijeđati. Ako ćeš vrijeđati, budi spreman da se suočiš s posljedicama. A ne ko kukavica obična, vrijeđati nekog većeg i onda se povući kad krene prema tebi.
Gvardijan
Onda bi po tebi svi sportisti zbog dobacivanja trebali trcati na tribine i tuci se i svadjati sa navijacima.Naravno ne opravdavam ni ponasanje navijaca jer to i nisu pravi navijaci,njuhovo ponasanje nekulturno je i primitivno ali opet sportista se mora suzdrzati.
Pajkan
Da li ti uopste kontas sta pises??? Trgne to telefon iz ruke I baci ga.Od 15 000 gledalaca bas njemu.Sto li majku mu. Ili mozda opravdas ponasanje tog malca.
irnes4
Nije to nista za naseg Zmaja Idemoo Jakooooo
plemic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.