Najbolji bh. košarkaš poslije ispadanja sa Eurobasketa

Nurkić: Četiri igrača spavaju u jednom krevetu, ovo su čuda što smo napravili

39

Komentari (39)

HamzaVojvoda
Cuj odigrao odlican eurobasket. Cuj najbolji nas kosarkas. Evo da te pitam novinaru u glavnoj tekmi protiv litve kakav je nurk imo ucinak? Ja mislin 1 od 4 slobodna ubacio ja bi bolje sutiro nikakav prodor nista cojk nije napravio.
Baboisback
Juka u mojim ocima ste svi po 5 metara visoki. Kapa dole.
Zulfikar
Najbolje I bilo da niko ne glasa i pokrenuti drzavnu neposlusnist dakle niko apsolutno niko Dane placa nikakve rezije jer sve dok ne pocnu socijalni nemiri nece ici na bolje. I i ako bude smjena na vlasti doci ce opet lopovi cak mozda i gori jer svi oni su svakako na bud eth godinama. Otici na EP u takvim uslovima je premija. Glavu gore momci a ako Bog da bice bolje, naravno ako prvi ne bude mnogo gore.
user1652028573
Nema opravdanja da igrač koji igra u Nba ima na jednoj utakmici 7 izgubljenih lopti .
adis_D11
Juka GOSPODINE!!!! Svaka vama cast!
user1631535998
STO TO O KREVETU NISI PRICO KADA SI POBJEDIO MADARSKU I SLOVENIJU NEGO SADA GOVORIS VOLIM SVOJU BOSNU I UVJEK CU JE VOLIT AL GOSPODO BRZO POLETITE VISOKO SADA HAJD NAZOVI RIZU HAMIDOVICA I ODPJEVAJ SA NJIM KAD ME NOSE NA TABUTU POSTO VJEROVATNO TI SE HALID NECE JAVIT
yugopo
Onom ko glasa za ovu vlast,zelim da mu Bude ovako u kuci!
Haroldinjo
Bravo momci ponosni smo na vas mada sam ocekivao vise u ove zadnje dvije utakmice ali osjetio se umor ovo je smijesno svaki dan utakmica VOLIM LJILJANE ostale poturicw srbe i fasiste ujke nabijem na jednu stvar
Adnan tz
Ja sam ponosan na jedinstvo kosarkaša. I mora biti tako kad nema hrvata i srba u njoj .s njima nema jedinstva
King_Kenny
@Adnan tz ...to je istina,i u fudbalu cim je kod Safeta zaigralo 11 Bosnjaka,otisli smo na SP...cim poceli uvaljivari ove sabotere tu nam je kraj bio. .
Haroldinjo
Takodjer se i ja slazem i to se da primijetiti da smo jaci kada su sve bosnje u ekipi
Gvardijan
@Haroldinjo ,@King- Keny i sta sada ocekujete da neko od Srba i Hrvata zaigraju za BiH?Kako vas nije sramita tako reci kada u timu igra jedan Aleksandar Lazic koji je bio medju najboljim igracima ali ga danas,iz ne znam kojeg rzloga,Beciragic niti jednom ne ubaci u igru.
rauber_bh
Ma moroni glupi dzaba huskate narod, zar je bitno k9 je koje nacije kad je u pitanju igranje košarke ili bilo kojeg drugog sporta.
rauber_bh
Sta je sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Bosne i Hercegovine?
rauber_bh
Sta je sa rukometašima, sta sa Lanom Pudar bore li se oni srcem za BiH.
StarMoVe
Volim te BiH!!!
Chetekara
momcima kapa do poda i da su sve utakmice izgubili nije sramota, sramota je u kakvim uslovima su otisli i boravili u Kölnu. Idemo sad navijat za komšije, drazi su mi Slovenci, Hrvati, Srbi i Crnogorci od svih ostalih reprezentacija zajedno.
Haroldinjo
Samo kontra srbije i rvatske
emial766
Kad si vec do navijanja za njih obuci i dres, kokardu i dizi 3 prsta levate. Svejedno mi kad igraju ali navijat za njih nikad.
BigBosnianBoss
Volim te Bosno!Hvala momci ❤❤❤❤????????????????
SarajFK
Dobro je momci, niste vi nista krivi. Idemo dalje
Salt_boy075
Nek nas zezaju i ponizavaju komsije i nek se raduju,al svim srcem im zelim da imaju sve ovo kroz sta mi prolazimo u vidu para,negiranja drzave i sto me najvise boli od nasih pro bosanskih politicara da su toliko slijepi i ne zele da urgiraju na Bingo i dr..kompanije nego samo daj islama i ramazana a nasa djeca nek se pate..Svaka cast nasim deckima jbg fakat nemamo srece ..
Adnan tz
Jadan si komunjaro kad mjesas islam i sport
bazaorao
Kakve veze ima islam sa ovim. Ti o islamu pojma nemaš, al daj da se nešto napiše pa makar i glup ispo.
Ivee
****m li ti familiju glupu lojavko
Zikazaza07
Imaš li reko za hl****,da te Juka pogura stokooo
*p!p!t@*
Glavu gore momci, jedna pobjeda u ovoj grupi je bila uspjeh, a ne dvije!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti