22

Komentari (22)

Zulfikar
Zalosno je sve ovo kroz sta narod prolazi sve zbog necijeg hira i ega.
BiHScout
Nedaj allahu dragi nikome
kukuruz
Uff jbt koji je to strah i koja opasnost, ideš skroz sam u nepoznato, ne znaš ni gdje, nemaš ništa i ne znaš kako tražiti azil ni snaći se. Valjda ti drugi Ukrajinci koji prolaze tu vide i povedu ga sa sobom da mu pomognu u procesu dok mu se roditelji ne pojave.
Nizace
Problem je u tome što je sve ovo probaganda! Koji to roditelj bi ostavio svoje dijete? Svako ko je roditelj znat će da u ovoj priči nesto ne štima! U jednom dijelu te priče kaže, da su roditelji ostavili dijete da bi kao branili svoju domovinu! Eeee ko je ovdje lud??? Ako ste u ovo povjerovali onda stvarno treba remont svijeta da se desi!
Uranija
@Nizace a zašto to on ne može sam da hoda, možda su mu roditelji poginuli, možda je imao samo jednog roditelja koji je poginuo… je li to toliko nemoguce u ratnom haosu koji se dešava u Ukrajini. Zašto ima takvih zatucanih mozgova koji u svemu vide teoriju zavjere, vjerovatno je bilo u svijetu 1992 godine isto takvih zatucanih poput tebe koji su za nas u BiH govorili “nemoguce i zavjera” na svaku katastrofu koju smo doživljavali… moj sine zatucani, znaš li da su takvi mozgovi javno pričali da smo sami na sebe pucali po opkoljenom Sarajevu! Upravo zbog takvih zatucanih mozgova poput tvog ovom svijetu je potreban remont!!!
Koba84
Ma I da su zivi pogledaj imas li dusu druze. Propaganda ili ne druze tamo je rat ljudi ostaju bez svog na svome. Nedavno je i kod nas tako bilo nemoj da zaboravis da nismo imali sta jest pogotovo mi u Zenici.
Bhf
Nizace;problem je u tome sto smo mi vec zaboravili da smo i mi ovako prije 30 godina bili.Onaj ko to nije dozivio nemoze ni razumjeti.Najlakse je reci propaganda i laz.Niko nezna sta se zaista desava ali video govori dovoljno.
velez mo
Tuga u pm,trebaju odgovarati svi koji su ovu djecu istjerali iz svojih toplih domova,babe od 75 god jedva hodaju,nedaju im da mirno umru na svom ognjistu,tuga ali isto smo ovo prosli..Ova Ukrajina isto ko da nema generala,srucnjaka koji se mogu odbraniti i krenuti u kontra napad.Kad pogledamo sta oni imaju,a sta smo mi imali pored sile,mi da smo imali ovo naoruzanje koje oni imaju za mjesec bi bili na granici
samosamotisaopotoast
@Nizace.. još u nedjelju se preko FB-a javila mati ovoga dječaka...zove se Yulia Pisetskaya.. tvrdi da je udovica ..lošeg zdravlja..te da je ostala kako bi se brinula za ostalu djecu kao i za nepokretnu i bolesnu majku..brigu oko malog bi navodno trebala preuzeti rodbina iz Bratislave... priču je sinoć donio britanski The Guardian..tako da možemo očekivati i njeno objavljivanje kroz dan i po našim medijima...
Uranija
@Nizace prigovaraš mi za period 92-95, agresiju na BiH i opsadu Sarajeva!? Kao da smo mi to namontirati i mi sami sebe bombardovali, ti si znaci na tom zatucanom i zadojenom nivou razmišljanja. Koji si ti bolesnik, pa da li si bio u Sarajevu poslije završetka sramotne opsade da vidiš na šta su rubni dijelovi grada pa i sam centar kao i stari dio grada izgledali!? Ja sam ratno dijete Sarajeva, godište sam 1983 i svega se sjećam! Roditelj sam dvoje djece hvala Bogu i pričam im istinu i ne dozvoljavam da im zatucani mozgovi poput tvog pričaju kako je agresija 92-95 bila “ratna propaganda”. A ti ako si stvarno roditelj, onda teško tvojoj djeci sa takvim genima!
Zulfikar
Cujes li ti sebe? U najmanju ruku kao da te Risto Djogo pravio.
E.Car
@Nizace ovo je vijest koju je neovisni Guardian objavio prije par dana, majka mu se javila iz Ukrajine i nisam siguran kako su se razišli ali se zahvalila ljudima koji joj sina paze. A ti vjeruj u vlasku propagandu kako u Ukrajini žive nacisti i kako putko spriječava genocid nad Ruskim državljanima u Donbasu koji su pasoše rusije dobili dva dana prije agresije.
Uranija
@Nizace a znači ti si “samo” zadojen mržnjom prema glavnom gradu BiH…. Hahahahahaha pa tako kaži odmah da znam s kim imam posla!!! Nije tebi lahko sa tako zatucanim i zadojenim mozgićem. Tebi tako zadojenom ću da pričam kako je neko ispod piste a na početku opsade na vrlo kratak period i preko piste aerodroma ulazio ili izlazio! U Sarajevu je bilo kafe koja je koštala 100 Njemačkih maraka itd. itd. Bilo je i brašna koje je koštalo bar 20 puta skuplje nego u drugim djelovima slobodne teritorije BiH. Sarajevo je bilo pod opsadom agresorske vojske i na tvoju zadojenu žalost nismo se sami bombardovali! Zakupi termin na televiziji ptpc pa tamo udruženim snagama brani te svoje (vaše) “istine”!!! Hahaha tetku li ti tvoju zadojenu, nema ti lijeka! I da, i dalje mi je žao tvoje djece jer neće uspijet dalje od tvog poganog gena! Hahahahahaha
Uranija
@Nizace a zašto lažeš da kafe nije bilo u ratu na slobodnim teritorijama BiH, čemu to jeftino laganje!!! Hahaha tetku li ti zadojenu, je li i djecu učiš tako jeftino da lažu! Hahahaha umrijet ćeš od zadojenosti i laži…nego prouči nešto i zahvali se dragom Bogu da nisi doživio dana opsade i terora bolesnika oko tvog grada sa svih strana! Rodila majka debila bolesnog, masallah!
Uranija
@Nizace nahebali su i Srebrenica sa kompletnom istočnom Bosnom, Mostar, Stolac, Prijedor, Bihać i kompletna krajina, Bugojno, Vakuf… glupane je li te stid tako zadojen i zatucan biti.! Hahahahahahaha
Nizace
Eto koliko si glup. Srebrenicu porediš sa ovim! A zna se dobro sta je rečeno za Srebrenicu. Ne ponovilo se nikad. Eto koliko si glup
Uranija
@Nizace ne zna se i nije bitno šta je neko rekao, bitno je šta se desilo u Srebrenici, a to je nažalost genocid. Koji si ti prikriveni zadojeni hinjavac, hahahahahaha! Žao mi tvoje djece, ako ih imaš uopšte. Nesretniče jadni proći će ti život u tako nesreći i zadojenosti!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.