Kalinić: Ovo je velika sramota
Nikola Kalanić nije birao riječi nakon poraza od Anadolu Efesa

Bek tima iz Istanbula bio je izuzetno razočaran nakon poraza

Kalinić: Ovo je velika sramota

E. Dindić

Nikola Kalinić je dao sve od sebe u prvoj utakmici polufinala Eurolige protiv Anadolu Efesa, uprkos povredi koju nije dovoljno zaliječio. 

Nakon završetka susreta Kalinić je bio izuzetno razočaran utakmicom koju su odigrali on i njegovi saigrači. Na putu prema svlačionici nije bio previše raspoložen za razgovor, te kratko se osvrnuo na susret.

"Ovo je velika sramota, katastrofa u svakom smislu te riječi. Prvo ću da krenem od sebe, nisam pružio ono što se od mene očekivalo. Bili smo prvi na kraju regularnog dijela, dobro igrali tokom čitave godine, te u najvažnijem susretu zakazali smo u svakom smislu te riječi", rekao je Kalinić.

Prije dvije godine Fenerbahče je osvojio titulu prvaka Europe, dok je prošle sezone poražen u finalu ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

U drugom polufinalnom susretu final-foura Eurolige sastaće se Real Madrid i CSKA iz Moskve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi