4

Komentari (4)

King_Kenny
...sta je ovdje novo,pa Westbrooku se godinama saigraci sklanjaju na defanzivnom skoku kako bi upisivao triple double...slicno,ali u manjoj mjeri su radili i za Jokica prosle sezone...u danasnjoj NBA svaka budala moze upisati triple double,pogotovo ako mu je ekipa podredjena i ako se sva igra vrti oko njega.
vedin
Pa Michael Jordan je za čitavu karijeru 28 puta napravio triple-double, a danas pojedini igrači to naprave za pola sezone. To je samo pokazatelj kako je današnja NBA otišla u krasni klinac.
stranputica
Moraš imati dobar želudac da gledaš i pratiš ovaj cirkus od košarke....
King_Kenny
@stranputica ...ovo sve vise ide na to da se napravi show tipa onih WWE (tzv.kecera)...vec imas neke favorite publike koji su nedodirljivi i kojima se za neke stvari zmiri na oba oka,ne sviraju im se ocigledni faulovi,koraci itd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.