Atraktivna novinarka namignula NBA zvijezdi, uslijedila je nezapamćena bruka

Trebala ga je motivisati, ali...

Atraktivna novinarka namignula NBA zvijezdi, uslijedila je nezapamćena bruka

Admin Čaušević

Svi koji prate NBA znaju kako funkcioniše Jordan Poole. Ipak, u četvrtoj utakmici serije protiv LA Lakersa zvijezdi Golden State Warriorsa se desila ogromna bruka.

Kad god strijelac Golden State Warriorsa vidi poznatu facu na tribinama počne igrati kao da se radi o najboljem igraču u historiji.

Kada se sportska voditeljica i medijska ličnost Kay Adams pojavila na četvrtoj utakmici serije LA Lakers - Golden State Warriros, očekivalo se da Poole eksplodira.

Kamere su snimile atraktivnu novinarku kako s osmijehom na licu namiguje nekom od košarkaša te aplaudira.

Mnogi na društvenim mrežama su se nadali da će Adams uspjeti motivisati Poolea da zaigra odlično. Ipak, uslijedila je velika bruka.

Oglasi

Naime, Pool za 10 minuta koliko je proveo na parketu nije uspio postići niti jedan poena. Štaviše uspio je uputiti samo dva šuta.

U prve tri utakmice protiv Lakersa, Poole se stvarno mučio, u prosjeku je bilježio 10.7 poena, 2.3 skoka i 5.0 asistencija. U prethodna dva gostovanja prije obračuna u ponedjeljak postigao je ukupno 11 poena.

Inače, osim Adams, meč u Staples centru su pratile još neke od poznatih ličnost i u SAD-u kao što su američka pjevačica Zendaya te influenserica Kim Kardashian, ali ni to nije pomoglo Poolu.

U četvrtoj utakmici mu nije pomoglo ni prisustvo Adams pa su na kraju Warriorsi izgubili 104:101 te Lakersi sada imaju 3:1 u seriji i blizu su plasmanu i finale Zapadne konferencije.

Top Komentari

Labile
Niti mu je namignula niti je uslijedila bilo kakva bruka. Jedina bruka je ovaj jadni naslov
2 0
user1678974171
Bruka od naslova, novinara i portala.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi