Kim Kardashian (43) je "uhvaćena na djelu", navijači Lakersa to što radi nazivaju sramotom

Tokom meča protiv Sunsa

Kim Kardashian (43) je "uhvaćena na djelu", navijači Lakersa to što radi nazivaju sramotom

Edmir Škorić

Ljubav i mržnja nalaze se između navijača Los Angeles Lakersa i slavnom Kim Kardashian (43), ljepoticom koja često dolazi na mečeve slavnog NBA tima.

Kim Kardashian kad god stigne dolazi na mečeve NBA lige, a naročito kada igraju Lakersi. Reality TV zvijezda i jedna od najpoznatijih ženskih ličnosti u SAD, kao i osnovačica modnog brenda Skims, atraktivno izgleda i uglavnom privlači veliku pozornost u dvorani, što je bio slučaj i u duelu protiv Phoenix Sunsa.

No, svaki put kad se pojavi, ona izazove bijes kod navijača Lakersa. U utakmici u kojoj su pobijedili Sunse i izborili polufinale NBA kupa, novog 'međusezonskog' turnira u NBA ligi, LeBron James je ubacio 31 poen uz 8 skokova i 11 asistencija, a Kim Kardashian na tribinama djelovala potpuno nezainteresovano.

Sjedila je uz svog sina Sainta, koji je slavio osmi rođendan, a koji je na sebi imao dres LeBrona Jamesa, ali je uglavnom sve vrijeme držala mobitel u ruci i surfala internetom.

Kim u pozadini - nezainteresovana za meč Lakersa i Sunsa, ima "prečih" stvari na mobitelu

"Gospođa je uvijek u prvom redu, a šta radi? Drži mobitel i ne gleda utakmicu. To je odvratno", komentarisao je jedan od NBA fanova na društvenoj mreži X.

Oglasi

"Svi smo poludjeli zbog zakucavanja Anthonyja Davisa, ona sjedi u pozadini i bulji u ekran. Sumnjam da je uživala u košarci", napisao je drugi.

Bilo je i raznih uvreda na račun slavne žene. S durge strane, njen osmogodišnji sin je uživao u čarolijama Jamesa i u velikoj pobjedi Lakersa koji su potom, dva dana kasnije, pobijedili uvjerljivo New Orleans Pelicanse i u noći sa subote na nedjelju igrat će protiv Indiane za trofej.

Očekivat je da na tribinama dvorane u Las Vegasu opet bude Kim Kardashian sa sinom, no možda će ovaj put biti obzirnija, pa mobitel ostaviti u torbicu, a uživati u istinskom spektaklu kakav se i očekuje.

Inače, početkom ove godine Kim je sa svojim sinom i nekim prijateljima putovala u Englesku kako bi pratila Arsenal protiv Sporting Lisabona u Evropskoj ligi.

Otkako je završila bračne obaveze s pjevačem Kanyeom Westom, Kim Kardashian se povezivala s brojnim muškarcima, ali nije poznato da li je neko uspio da privuče njenu pozornost.

Atraktivnu zvijezdu nedavno su povezivali s igračem američkog fudbala Odellom Beckhamom Juniorom, ali i sa najvećim svih vremena Tomom Bradyjem. U prošlosti se ona povezivala čak i s Cristianom Ronaldom. Navodno je bilo neke romanse, no nikad to nije potvrđeno.

Kratko je Amerikanka bila u braku s nekadašnjim NBA igračem Krisom Humphriesom, te s NFL igračima Reggiejem Bushom i Milesom Austinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi