Predator 'zapao za oko' iskusnoj lisici Kim Kardashian: "Osjećam njegovu energiju u sebi"
Foto - Patrick Rideaux

Ngannoua povezuju s Kim

Predator 'zapao za oko' iskusnoj lisici Kim Kardashian: "Osjećam njegovu energiju u sebi"

Midhat Šljivak

Najpoznatija svjetska influencerica Kim Kardashian (43) oduševljena je borilačkom zvijezdom Francisa Ngannoua i ističe kako u sebi osjeća njegovu energiju.

Francis Ngannou je oduševio cijeli svijet u borbi protiv Tysona Furyja. Nekadašnji UFC šampion debitovao je u boksu i po mišljenju mnogih potpuno je nadboksao aktuelnog WBC prvaka svijeta teške kategorije.

Sudije su međutim pobjedu dale Kralju Cigana. Odluka je bila podijeljena, no Ngannou je postao inspiracija za mnoge poznate ličnosti među kojima je i poznata influencerica Kim Kardashian.

Ova 43-godišnjakinja oduševljena je energijom koju posjeduje Kamerunac i zbog njega bi rado posjetila Kamerun u budućnosti.

"Kompatibilna sam s bivšim UFC borcem Francisom Ngannouom. Osjećam njegovu energiju u sebi i nadam se da ću jednog dana imati to zadovoljstvo i posjetiti Kamerun", navodne su riječi Kim Kardashian.

Oglasi

Otkako je završila bračne obaveze s pjevačem Kanyeom Westom, Kim Kardashian se povezivala s brojnim muškarcima, a sada su mnogi počeli špekulisati da je bacila oko na kamerunskog Predatora.

Ipak, vjerovatno se radi samo o tome da je Kim oduševljena onim što je ovaj momak napravio i zbog činjenice da je od ničega u životu stvorio nešto.

Atraktivnu zvijezdu nedavno su povezivali s igračem američkog fudbala Odellom Beckhamom Juniorom, ali i sa najvećim svih vremena Tomom Bradyjem.

Oglasi

O odnosu s Beckhamom nije se previše pričalo, no tim koji stoji iza Kim jasno je poručio da između njih postoje samo prijateljske veze.

U prošlosti se ona povezivala čak i s Cristianom Ronaldom. Navodno je bilo neke romanse, no nikad to nije potvrđeno.

Kratko je Amerikanka bila u braku s nekadašnjim NBA igračem Krisom Humphriesom, te s NFL igračima Reggiejem Bushom i Milesom Austinom.

Kamerunski Predator s druge strane je potpuno posvećen karijeri. Njemu je u planu samo da uspije, nema djevojku niti suprugu i teško je vjerovati da ga čak i Kim Kardashian može zavesti.

Oglasi