King nakon pobjede: Nije gotovo, moramo dobiti četiri meča

LeBron hvalio Kevina Lovea

King nakon pobjede: Nije gotovo, moramo dobiti četiri meča

LeBron James je sinoć još jednom pokazao zašto je Kralj košarke.

On je u drugom susretu polufinalne serije Istočne konferencije ubacio čak 43 poena uz 14 asistencija i vodio je svoj tim do nove pobjede protiv Toronto Raptorsa. Nakon susreta LeBron je hvalio svog saigrača Kevina Lovea koji je ubacio 31 poen, ali je također rekao da nije sve gotovo već da on i saigrači moraju dobiti četiri utakmice.

"Kao tim smo dobro šutirali, imali smo dobar protok lopte. Svi su se osjećali dobro i to je ključ kada ste na gostovanju. Moramo da proučavamo protivnika, da gledamo filmove, moramo shvatiti šta oni vole raditi, šta ne. Toronto je dobar tim, ali mi moramo da nastavimo igrati kao do sada i da ih izbacujemo iz komforne zone", rekao je James i dodao:

"Prve dvije utakmice su gotove, moramo se spremiti za treću. Nećemo spustiti gard, bićemo spremni za sljedeći meč. Nismo zadovoljni, dobru smo košarku igrali ali moramo da pobijedimo četiri utakmice da izađemo iz serije".

LeBron je pohvalio All star saigrača Kevina Lovea.

"Dobar je bio bez lopte, bio je otvoren i mi smo ga uspijevali naći. Radio je u reketu i dao nam je mogućnost da igramo na njega. On je All star i ovo je veliki meč za njega. Samo moramo da nastavimo napredovati, ovo je drugačiji tim u odnosu na ono što smo počeli", rekao je King James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi