Jure Zubac ostaje među Studentima

Klub potvrdio

Jure Zubac ostaje među Studentima

Haris Zilić, foto: T. Hebib

Naredne sezone u Sarajevo se vraća ABA liga, tačnije KK Bosna će igrati ABA 2 ligu nakon što su prihvatili specijalnu pozivnicu organizatora za pomenuto regionalno takmičenje.

Studenti već počinju sa pripremama, lagano slažu igrački kadar, a završili su i jedan bitan potpis.

Dres KK Bosna Meridianbet u narednoj sezoni nosit će Jure Zubac koji iza sebe ima vrlo dobru sezonu i u Bosni su sigurno zadovoljni oko produženja saradnje.

Nema sumnje da će u Bosni biti još vijesti ovo ljeto po pitanju igračkog kadra, a Studenti u novu sezonu ualze i sa novim terenerom.

Nedavno je Zoran Kašćelan imenovan za novog trenera, a zamijenit će Aleksandra Damjanovića koji je dobio novu funkciju u klubu.

Oglasi

Dakle, Jure Zubac nastavlja saradnju sa sarajevskim klubom, a to su i ozvaničili na svojoj stranici.

"Jure Zubac, jedan od najboljih prošlosezonskih igrača sarajevskih Studenata, prepoznao je visoke ambicije Uprave Kluba i produžio svoju vjernost "Bosni" na još dvije godine!

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je u 35 odigranih utakmica, u prosjeku provodio oko 30 minuta na terenu, postizavši 13.7 poena, 6.7 skokova i 1.7. aistencija po utakmici.

Jedan od miljenika publike zasigurno će nastaviti donositi radost navijačima i u narednoj sezoni!

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Jure, idemo još jače i na regionalnoj sceni!", stoji u saopštenju KK Bosna Meridianbet.

𝐉𝐮𝐫𝐞 𝐙𝐮𝐛𝐚𝐜 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐞 𝐮 "𝐁𝐨𝐬𝐧𝐢"❗ Jure Zubac, jedan od ponajboljih prošlosezonskih igrača sarajevskih Studenata, prepoznao...

Posted by KK BOSNA on Monday, June 24, 2024

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi