Štrajk u Bosni, odložen meč sa Borcem

Čini se da je došlo "5 do 12"

Štrajk u Bosni, odložen meč sa Borcem

H. Zilić

Nastavlja se drama u bh. košarci.

Susret KK Bosna Royal i KK Borac odgođen je zbog štrajka u redovima Bosne.

Iz KK Bosna su upoznali tim iz Banja Luke sa trenutnom situacijom u klubu, nakon čega su gosti pristali da utakmica bude odgođena.

Inače, pored košarkaša u štrajku su i uposlenici kluba i postavlja se pitanje kakva je sudbina sarajevskog kluba?

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U prva tri duela Studenti u prvenstvu Bosne i Hercegovine imaju jedan trijumf. Kriza u klubu je iz dana u dan sve veća, a čini se da je ovo kap koja je prelila čašu.

Kakav će biti konačan rasplet situacije sa KK Bosna, ostaje da se vidi, ali sigurno da je situacija daleko od idealne.

Top Komentari

delapenja
KK Bosna najveći brend bh sporta ,al jednostavno ne ide dalje,samo produzenje agonije,nazalost rijesemje pitanja KK Bosne ni na vidiku ,a tesko da ce ga ikada i biti.Proje 15 tak godina igrala se Ana liga,svaka tekma 7000 ljudi a sad...,zalosno
3 0
stranputica
Meni još uvijek nije jasno, kako se ne može klub dati u ruke nekome, pa amaterski ako treba....imali bilo ko u tom Gradu, da zna voditi klub pa makar u A1 ligi, sto mu gromova.....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi