KK Budućnost uputila zahtjev da se poništi finalna serija ABA lige

Prilično ambiciozan zahtjev

KK Budućnost uputila zahtjev da se poništi finalna serija ABA lige

S. Grebović

Košarkaški klub Budućnost poslao je zvaničan zahtjev Skupštini ABA lige da se ovosezonska finalna serija koju je ovaj klub igrao i izgubio od KK Crvena zvezda poništi i ponovo odigra.

Danas je Banja Luka bila domaćin dugo očekivane Sjednice ABA lige na kojoj su kažnjeni čelni ljudi finalista iz ove sezone, a bilo je govora da se liga, bar za sada, ne proširuje.

Pomenuti sastanak je trajao preko šest sati, a na njemu je donesena odluka da se predsjednik Budućnosti Dragan Bokan i predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović kazne sa po 10.000 eura zbog incidenata tokom finalne serije.

Prvi čovjek tima iz Podgorice je zbog ove odluke izrazio svoje nezadovoljstvo tako što je napustio salu u kojoj se održavala Sjednica.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Direktor lige Krešimir Novosel potvrdio je neposredno pred početak današnjeg zasjedanja da je Skupštini dostavljen zahtev da se finale između Crvene zvezde i Budućnosti poništi.

Prema očekivanjima taj zahtjev je stigao iz Podgorice, a predstavnici klubova trebalo je trebalo da se o njemu izjasne na današnjoj Skupštini, što se na kraju nije dogodilo, tako da je ova mogućnost otpala.

Top Komentari

Svojprisebi
a nikad nisam znao da su ovi crnogorci tolke sise. Mora da je neki siptarski mentalitet doso i do njih. Pa izgubili ste u totalu u 3 utakmice sa 100 poena dok su vase 2 pobede bile u totalu 12 poena. Znaci poderani ste u finalnoj seriji sa 88 poena i sad bi da se ponisti. Pu gamadi siptarska
1 3
Svojprisebi ti si jedno veliko smrdljivo nedukovani drogiras da li znas ko su Kauri ili Kaurini, Kauri ili kaurini su Srbi - Cetnici, to ti je podrugljivo ime za sve Srbe kao sto je podrugljivo ime za Albance, time sto sto si ih ti nazvao Siptari. Ako zelis dati komentar onda daj komentar na kulturni nacin i ne pominjati Albance pod podrugljivim imenom Siptari, predpostavljam si Srbin -Kaurin te zato dajes ovakav komentar, ovaj odgovor ti daje Crnogorac sa Cetinja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi