KK Crvena zvezda teško poražena u Zagrebu
Beogradski tim je odigrao najlošiju utakmicu sezone i nije nikakvo čudo što su na kraju i poraženi (Foto: ABA)

Cedevita im nanijela prvi poraz sezone

KK Crvena zvezda teško poražena u Zagrebu

M. Šljivak

Crvena zvezda upisala je prvi poraz u ABA ligi ove sezone, a beogradski tim je u 17. kolu deklasiran na gostovanju u Zagrebu kod Cedevite rezultatom 84:68.

Izuzev prvih deset minuta (21:20) kada je beogradski tim bio konkurentan, u ostatku utakmice je dominirala Cedevita i na kraju su pregazili velikog rivala.

Već do odmora domaći igrači su imali 16 poena prednosti (49:33). Zvezda je igrala katastrofalno i vidljivo je bilo da su u Zagreb došli previše opušteni.

Nije Cedevita štedila velikog rivala. Razbijala ih je maksimalno, a na ulasku u posljednju dionicu bilo je velikih 25 razlike 70:45.

Imao je domaći tim i plus 29 u jednom trenutku. Ipak, dopustili su Zvezdi da malo smanji prednost, a na kraju je meč završen sa 16 poena razlike.

Jacob Pullen je vodio domaće do trijumfa sa 15 poena, Justin Cobbs 14, a Filip Krušlin 13 poena. Andrija Stipanović je bio odličan sa 12 poena i osam skokova.

Kod Zvezde Dobrić je ubacio 17, a dvocifren su bili još samo Ristić sa 12 i Ojo sa 10 koševa.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi