Pred večerašnji spektakl protiv Reala, stigla poruka za sve navijače Partizana

Očekuje se vatrena atmosfera od prve minute

Pred večerašnji spektakl protiv Reala, stigla poruka za sve navijače Partizana

S. Mlaćo

Raniji dueli košarkaša Partizana i Real Madrid znali su donijeti mnogo bure.

Tribine će sigurno biti ispunjene do posljednjeg mjesta, te se opet očekuje vatrena atmosfera. Zbog toga su iz Partizana uputili poruku navijača te naveli posebno da poštuju bezbjednosne mjere.

Ova dva tima sastaju se u okviru 31. Eurolige, a susret počinje večeras od 20:30 sati.

"Četiri kola prije kraja ligaškog dijela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan Mozzart Bet se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kojeg će crno-bijeli dati sve od sebe kako bi došli do pobjede.

Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima.

Uslijed povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mjere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi!

Oglasi

Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobjedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone!", naveli su iz Partizana.

Sigurno da se večeras očekuje pravi spektakl na tribinama, ali i sjajna košarka.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Real nakon 30 kola ima 20 pobjeda, te deset poraza, a Partizan je na 14 pobjeda i 16 poraza.

U tim Reala trebao bi se vratiti bh. reprezentativac Džanan Musa koji je zbog stomačnog virusa propustio meč sa Albom. On je doputovao sa ekipom u Berlin, ali nije nastupio.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Real je na omjeru 24-6 majstore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi