Dončić je pratio sinoćnju majstoriju u Madridu, navijačima Partizana se sigurno neće dopasti objava

Jasno je pokazao koga najviše cijeni Slovenac

Dončić je pratio sinoćnju majstoriju u Madridu, navijačima Partizana se sigurno neće dopasti objava

S. Mlaćo
Pet sjajnih susreta odigrali su košarkaški Partizana i Real Madrida, a sve je završeno sinoć.

Madriđani su slavili u majstorici pred svojiim navijačima 98:94 i plasirali se u polufinalne Eurolige, a briljirao je ponovo bh. reprezentativac Džanan Musa.

Partizan je imao sve u svojim rukama, no nije mogao do pobjede u Beogradu, a sinoć je također imao veliku prednost koju nije zadržao.

Real se nije predavao i na kraju su Madriđani imali razloga za slavlje, a u Partizanu itekako za čime da žale.

Brojni komentari su nakon Realove pobjede, svi su pratili majstoricu, no izjava se komentar slovenske zvijezde Luke Dončića. Dončićeva objava sigurno se neće dopasti navijačima Partizana.

Naime, Dončić je Realu čestitao fotografijom na kojoj se nalazi trojica ključnih igrača Madriđana. To su Sergio Llull, Rudy Fernandez i Sergio Rodriguez.

Oglasi

Dončić im je tako čestitao i jasno pokazao da je sretan zbog pobjede Reala.

Slovenac koji nastupa u NBA ligi omiljen je kod navijača Crvene Zvezde i oni se nadaju da će on pred karijere stići u njihov klub. Nedavno je njegov otac Saša bodrio Zvezdu protiv Olympiacosa, a dobio je pitanje i o svom sninu.

"Ja volim košarku, kao i Luka. Sve gledam, sve pratim. I on voli evropsku košarku“, rekao je Saša.

Na pitanje da li bi njegov sin jednog dana mogao obući dres Crvene Zvezde, dodao je.

"To je mislim pitanje za njega. Već su ga to pitali na Eurobasketu 2017. godine, mislim da je odgovor poznat", uz osmijeh je odgovorio.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Luka je ranije kazao da najviše prati utakmice Crvene Zvezde i Real Madrida, što će svakako baciti u trans navijače Crvene Zvezde koji se mogu nadati da će sjajni Slovenac ipak nekada obući dres njihovog kluba.

 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi