Grobari se međusobno potukli u Areni, nastao haos na južnoj tribini, objavljen i video!

Mrlja na odličnu atmosferu

Grobari se međusobno potukli u Areni, nastao haos na južnoj tribini, objavljen i video!

Endin Čaušević

Košarkaši Partizana igraju na svom parketu protiv Fenerbahčea meč Eurolige, a u finišu prvog poluvremena vidjeli smo nimalo lijepe scene jer je došlo do međusobne tuče između navijača beogradskog kluba koju je snimila i kamera.

Navijači Partizana i večeras su u Areni napravili nevjerovatan spektakl na meču sedmog kola grupne faze Eurolige protiv Fenerbahčea, ali sve to palo je u drugi plan zbog skandala koji se desio u finišu prvog dijela.

Partizan nije previše blistao u prvom poluvremenu što su košarkaši Fenera znali da iskoriste, no u samom finišu prvog dijela malo ko je uopšte gledao dešavanja na parketu.

Naime, navijači na tribinama u potpunosti su zanemarili utakmicu i gledali su u pravcu južne tribine u Areni gdje je došlo do žestoke tuče zbog koje je morala reagovati i policija.

Prema prvim informacijama potukli su se međusobno navijači Partizana koji su smješteni u "kopu" južne tribine. To su popularni Grobari i tribina gdje su oni najvatreniji navijači beogradskog kluba.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Na društvenim mrežama već se pojavio i video fizičkog obračuna između navijača Partizana, te još uvijek nije jasno zbog čega je došlo do sukoba.

Top Komentari

stranputica
....i onda ljudi idu gledati košarku zajedno sa tim divljacima i primitivcima....fuuuj
0 0
user1692778042
Četnička posla
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti