Spektakl u Beogradu: Snimao i strpljivo čekao da se plavuša okrene, a onda je sve postalo jasno!

Partizan igra protiv Fenerbahčea

Spektakl u Beogradu: Snimao i strpljivo čekao da se plavuša okrene, a onda je sve postalo jasno!

Endin Čaušević

Navijači Partizana i večeras su napravili nevjerovatan spektakl pred početak utakmice Eurolige protiv Fenerbahčea, a scene iz beogradske Arene će obići svijet. No, jedan detalj svakom muškarcu je zapao za oči, a to je prelijepa plavuša koja se našla u krupnom kadru kamermana u dvorani.

Partizan i Fenerbahče u Beogradu igraju utakmicu sedmog kola Eurolige, a očekivano beogradska Arena ispunjena je do posljednjeg mjesta, te su navijači domaćeg tima napravili ponovo pravi spektakl.

Već smo navikli da navijači Partizana prave nevjerovatnu atmosferu na svakom meču Eurolige bez obzira na protivnika, no s obzirom da večeras igraju sa slavnim Fenerom jasno je da je motiv bio i veći.

Na početku meča navijači beogradskog kluba napravili su fantastičnu atmosferi i u glas su pjevali himnu, ali su pokazali i sjajnu koreografiju koja je oduševila sve prisutne u dvorani.

Međutim, još jedan detalj bio je zanimljiv tokom direktnog prenosa dok su navijači Partizana u glas pjevali himnu svog kluba.

Režiser ovog prenosa tražio je najbolje kadrove kako bi najbolje dočarao kakva atmosfera vlada u Areni, no onda je na red došao krupni kadar koji je muški dio publike ostavio bez teksta.

Oglasi

Naime, jedan od kamermana fokusirao se na plavušu koja je bila na tribini, te je bio strpljiv sve dok se nije okrenula prema njemu, a potom je svima postalo jasno zašto je toliko čekao da se okrene i da je snimi.

Ljepota ove navijačice beogradskog kluba oduševila je muški dio publike, a nije ni čudo što su mnogi od njih počeli već da se na društvenim mrežama raspituju za njen identitet.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Na tribinama je večeras veliki broj ženskog dijela publike što nije ništa novo za Partizan i košarku u Beogradu, ali ova plavuša sve je uspjela da baci u drugi plan.

Također, ovo je poseban meč i za Željka Obradovića jer igra protiv ekipe u kojoj je proveo najljepše dane trenerske karijere i osvojio skoro sve što je mogao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi